Miksi haluan valtuustoon?

Olen aina ollut kiinnostunut politiikasta, mutta en koskaan ajatellut itse asettuvani ehdolle. Lapsuudessani vanhempani olivat mukana politiikassa ja koin saaneeni 70-luvulla yliannostuksen politiikasta.

Syksyllä 2020 minua pyydettiin kokoomuksen ehdokkaaksi ja ensimmäinen ajatukseni oli, ei todellakaan! Suostuttelija oli kuitenkin tehnyt kotiläksynsä ja sai kun saikin puhuttua minut ajattelemaan asiaa. Minulla on kuitenkin kokoemusta monesta eri asiasta ja olen ollut aina ratkaisukeskeinen tekemisissäni. Mielestäni minulla olisi annettavaa kokemusasiantuntijana niin ala-aseteelaisen lapsen äitinä, kahden pienen lapsen mummuna, kahden aikuisen lapsen äitinä, yksityisyrittäjänä sekä myynnin ammattilaisena. Osaan katsoa asioita eri kantilta sekä hakea ratkaisuja asioihin.

Olen tietoinen, että yksi ihminen ei valtuustossa saa muutoksia aikaiseksi. Mutta mikäli osaa myydä ajatuksensa muille ja perustella asioita vakuuttavasti, yhdessä saamme aikaan paljon.

Sastamala on pinta-alaltaan suuri kaupunki ja näin ollen ehdokkaita on hyvä olla eri puolilta Sastamalaa. On aika kehittää Sastamalaa jo kokonaisena kaupunkina eikä vain keskustan tai syrjäseutujen näkökulmasta.

Minulta on my√∂s kysytty, ett√§ olenko tosiaan kiinnostunut politiikasta? Monelle se on ollut yll√§tyskin. Olen kiinnostunut siit√§, miss√§ lapseni k√§y koulua, onko siell√§ tarpeeksi resursseja k√§yt√∂ss√§, miss√§ lapsenlapseni k√§y p√§iv√§kodissa, miss√§ √§iti√§ni hoidetaan ja mill√§ resursseilla kun h√§n ei en√§√§ pysty toimimaan itse kotona, miten mielenterveyspalveluja tarvitsevat ja muita terveyspalveluja tarvitsevat saavat hoitoa ja miss√§. Muun muassa t√§t√§ on kunnallispolitiikka. Ei sen kummempaa…